Skal bilen skrottes?

ok3 tilbud for din gamle bil
ok Få op til 40% mere for din bil
ok Du får tilbuddet indenfor 24 timer
ok Priser op til DKK 15.000,-
ok Vi dækker hele Danmark
ok Det er GRATIS
Indtast nummerpladen

Hvad siger folk

no service fee

Det er Gratis

Vi hjælper dig med at finde dig den rigtige køber til din brugte bil. Vores tilbud er uforpligtende og vores service er altid gratis.

car scrapping

Hurtigt og nemt

Vores forhandlernetværk består af mere end 70 ophuggere, forhandlere og eksportører fra hele Danmark. Så behøver du kun at spørge ét sted og du har tilbuddet inden for 24 timer.

more money

Få op til 40% mere for din bil

Undgå at blive snydt når du sælger din bil. Vi har kun professionelle købere i vores netværk og du får op til 40% mere på din bil når du vælger den rigtige køber.

Sådan får du DKs højeste skrotpræmie for din bil

 

Søger du en høj skrotpræmie for din skrotbil, så er der et par ting du skal vide inden du begynder at lede efter en autoophugger. For eksempel er der stor forskel på hvor i landet du befinder dig. Et område med få autoophuggere, vil typisk være der hvor skrotpræmien er lavest. Men fortvivl ikke. Selvom du bor i et yderområde, er der stadig en rigtig god chance for at opnå Danmarks højeste skrotpræmie med bedsteskrotpris.dk.

Vi driver nemlig Danmarks største sammenslutning af autoriserede autoophuggere, og vores mission er at finde den autoophugger, der er villig til at betale mest for din gamle skrotbil. Uanset hvor i landet du befinder dig.

Vejen til den høje skrotpræmie

Værdien af din bil, her menes skrotpræmien, afhænger af en rækker punkter som du nemt selv kan følge. Det er ikke helt lige gyldigt hvilken autoophugger du vælger og det er også vigtigt at bilen er "klar" til at blive skrottet.

  1. Bilens stand har stor betydning for værdien af den endelige skrotpræmie. Jo mere hel bilen fremstår, jo højere skrotpræmie kan du opnå.
  2. Lad være med at sælge ud af dele på bilen. Dette gør at autoophuggerne ikke er villige til at byde så højt på din bil.
  3. Tag nogle gode billeder af bilen. Jo bedre bilen er dokumenteret, jo højere skrotpræmie har du mulighed for at opnå. 
  4. Vær ærlig når du beskriver bilen. Pointer gerne fejl.
  5. Sørg for at bilen har 4 hjul, kan trille og i øvrigt er tilgængelig. Ellers kan den ikke afhentes.

Skrotpræmien er som skrevet tidligere meget forskellig fra egn til egn og fra bil mærke til bil mærke, men her hos bedsteskrotpris.dk bestræber vi os på at matche bilen med den rigtige køber. Det vil sige at vi finder den køber der ser merværdi i din bil og som er villig til både at byde mest men som også gerne kører langt efter bilerne. Vi behandler ca. 20.000 skrotbiler om året og servicere lige så mange glade bilejere, der alle sammen får op til 40% mere for deres skrotbiler. 

Hvor høj er skrotpræmien i 2023?

Skrotpræmien er statens garanti for at man bruger en autoriseret autoophugger til at skrotte sin bil. Så det vil sige at det også er staten der udbetaler skrotpræmien til dig på din Nem-konto. I 2021 skal skrotpræmien opdeles i 3 kategorier: 

  1. Benzin biler DKK 2.200,-
  2. Diesel biler nyere end 2005 DKK 2.200,-
  3. Dieselbiler fra før 2006 DKK 5.000,-

Statens skrotpræmie er den der danne grundlag for at vi hos bedsteskrotpris.dk kan give dig en forhøjet skrotpræmie. Det er ikke unormalt at en diesel bil fra før 2006 handles gennem os til DKK 6500--. Det vil sige 30% mere en den pris man ville få hvis man stillede bilen ved den lokale autoophugger. 

Hvad er inkluderet i skrotpræmien

Når man skrotter en bil gennem bedsteskrotpris.dk, så har vi sørget for at autoophuggerne klarer alle de trælse ting med at pille pladerne af bilen og aflevere dem på motorkontoret. De sørger også for at bilen bliver afmeldt de rigtige steder, og sidest men ikke mindst, så kan du med garanti være sikker på at skrotningen og miljøbehandlingen af din bil, sker på den helt rigtige og forsvarlige måde, som ikke skader miljøet. 

Det eneste du selv skal gøre, og som kun tager 2 minutter, er at gå ind på digitalskrotning.dk når du har fået en aftale i stand med en af vore autoophuggere. Derinde melder du bilen til skrotning. Således fortæller du at du har solgt bilen til en autoriseret autoophugger og at staten skal udbetale skrotpræmien til dig. Afhængigt af hvilken skrotpræmie kategori din bil er i, skal autoophuggeren udbetale resten af det fulde beløb til dig.  Det vil sige at hvis du ejer en diesel bil fra før 2005 og har fået et tilbud på DKK 6500,-, så modtager du DKK 5000,- af staten og DKK 1500,- af autoophuggeren. 


 

Sælg bil

Sådan virker det

1
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
2
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for <span>24 timer</span>.
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for 24 timer.
3
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.

De seneste biler

BMW, TOURING, 320 D Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 23-feb. 21:22
BMW, TOURING, 320 D

År 2012, 406000km

Bilen: Flex Stykke på udstødning defe...

Placering: 6093 Sjølund

SKODA, FABIA, 1,4 COMBI Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 23-feb. 20:34
SKODA, FABIA, 1,4 COMBI

År 2006, 224000km

Bilen: Rids på motor hjelmen, bagage...

Placering: 6100 Haderslev

VW Allrounder  Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 23-feb. 21:18
VW Allrounder

År 2001, 240000km

Bilen: Afmeldt. Pæn, alderen taget i...

Placering: 6800 Varde

Vis alle

Guides

De miljøgodkendte autoophuggere

Det er ingen hemmelighed at autoophug sviner. Der arbejdes med gamle biler, motorer, oliefiltre og olie. Desuden anvendes en...

Læs

Miljørigtig autogenbrug i Danmark

I Danmark er der en lov der siger at bilimportører og producenter, skal sørge for at alle bilejere kan få...

Læs

Større skrotpræmier på vej i 2021

At en, ellers velfungerende, bil bliver til en skrotbil kan have mange grunde. Totalskade, alderdom eller slitage kan være...

Læs

Dieselpulje 2021: Få 5000kr i skrotpræmie for din diesel bil

Ejer du en dieselbil der er indregistreret før 2006? Så har du i løbet af 2021 muligheden for, at være...

Læs

Sælg din bil gennem bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 skrotbiler gennem hele livet. Hvis du som de fleste danskere ikke gider...

Læs

Guide: Sådan får du flest penge for din skrotbil

Vidste du at der kan være mange penge at tjene ved at vælge den rigtige skrothandler? Den enkelte ophugger...

Læs

Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

Fra den 1. Januar blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID...

Læs

FÅ 3 TILBUD

Udfyld formularen, så finder vi 3 tilbud til dig inden for 24 timer

 

SPØRGSMÅL & SVAR

1. Hvorfor bruge BedsteSkrotPris.dk?

BedsteSkrotPris.dk er et tilbud til alle dem som ikke har mulighed, tid eller bare ikke gider besværet med papirarbejdet og bortskaffelsen af den gamle bil.

Vi indhenter den bedste pris for din bil i hele landet, og du har tilbuddet indenfor 24 timer. 

2. Hvordan fungere det?

Det fungere ved at du indsender oplysningerne om din bil til os ved at udfyldeformularen her på siden. Vi sender den herefter i udbud til mere end 40 ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Når vi har modtaget tilstrækkeligt mange tilbud, så sender vi det bedste til dig. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så sender vi efterfølgende oplysningerne på forhandleren til dig og i afslutter handlen direkte mellem jer. 

Du kan udfylde formularen her: https://bedsteskrotpris.dk/sell-request/form 

3. Er det gratis at benytte BedsteSkrotPris.dk?

Ja, det er gratis.

4. Hvordan får jeg mine penge?

Køber (ophuggeren eller bilforhandleren) er forpligtet til at udbetale den aftalte salgspris. Udbetalingsmetoden (kontant, mobilepay, kontooverførelse mm.) aftales direkte mellem sælger og køber. Ligeledes sker udarbejdelsen af købskontrakten direkte mellem køber og sælger.

Skal bilen skrottes så skal du søge skrotningsgodtgørelse på borger.dk. Du kan se mere om hvordan du søger skrotpræmien her.

5. Er der nogle skjulte omkostninger?

Nej, den pris du får oplyst er også den pris du får udbetalt! Der er således ingen ekstra omkostninger til afmelding af bilen, omregistering, afhentning mm. Afviger bilens stand væsentligt fra det som sælger har oplyst, kan køber (bilforhandleren) vælge at annullere handlen eller tilbyde en ny pris baseret på bilens faktiske tilstand. Ved væsentligt afvigelser forstås skader og defekter som ikke er oplyst af sælger, gæld i bilen som ikke er oplyst, urigtigt kilometer tal mm.

 

6. Sådan søger du skrotpræmie - Digitalt

Fra den 1. Januar 2020 blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID på borger.dk. Du kan læse here artiklen om hvordan du søger skrotpræmie her: Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

 

7. Hvordan behandler i mine personlige oplysninger?

Hvorfor skal i bruge mine oplysninger?

Vi skal udelukkende bruge dine oplysninger så vi ved hvor i landet bilen befinder sig, så køberen kan byde på den. Din e-mail bruger vi til at sende dig det bedste tilbud og telefonnummeret bruger vi kun hvis vi har spørgsmål.

 

Hvordan bruger i mine oplysninger? 

Vi sender dig kun mails vedr. salg af din bil og oplysningerne om dig (Navn, adresse, e-mail mm.) bruges udelukkende til at behandle sagen. Vi videregiver ALDRIG dine oplysninger til 3. og bruger ALDRIG dine oplysninger til at sende markedsøring, reklamer mm. Du kan se mere om vores privatlivs-politik her

 

8. Fortrydelsesret

Ja, du kan fortryde salget. Skulle du modforventning ikke ønske at gøre brug af tilbuddet efter du har accepteret det, så forbeholder BedsteSkrotPris.dk sig retten til at fakturere DKK 129,- inklusive moms som ekspeditionsgebyr. Dette gør vi for at dække omkostningerne og den tid der skal bruges på at annullere handlen med køber (ophugger og bilforhandleren).

 

9. Reklamationer & Klager

Mener du at der er sket en fejl i vores sagsbehandling eller ønsker du at klage over en af vores forhandlere, så kan du altid rette henvendelse til os. Reklamationer og klager skal rettes til:


Bedste Skrot Pris.dk

Rosenvangs alle 134
DK-8270 Højbjerg 
Danmark
Email: info@bedsteskrotpris.dk
Juridist navn: Globuz IVS
CVR 40255672

10. Hvornår bliver dieselpujlen frigivet i 2021?

Det er svært at sige, men sidste gang staten udloddede en dieselpulje, bekendtgjorde de det ret tæt på datoen hvor den blev frigivet. Så i realiteten har man ikke ret lang tid til at tænke over om bilen skal skrottes eller ej. 

Det skal også nævnes at det kun er dieselbiler der er ældre en fra 2006 der kan godtgøres i denne pulje. Alle andre biler må nøjes med den normale skrotpræmie. 

Hvis du vil være sikker på at være en af dem der nyder godt af dieselpuljen på 5000 kr, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her, Så får du besked så snart staten kommer med en dato for frigivelse.