Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

De miljøgodkendte autoophuggere

De miljøgodkendte autoophuggere

Det er ingen hemmelighed at autoophug sviner. Der arbejdes med gamle biler, motorer, oliefiltre og olie. Desuden anvendes en masse andre kemikalier der er potentielt skadeligt for miljøet. Det ved alle, og i en tid hvor man gør alt for at gøre verden til et bedre sted, miljømæssigt, så er autoophug noget der virkelig bliver taget hånd om. Her kommer bedsteskrotpris.dk ind i billedet. Vi ved godt at de fleste bilejere tænker på hvad der sker med ens skrotbil når de leverer den til en ophugger. Bliver alle de farlige væsker og olier i bilen behandlet og destrueret på den rigtige måde? Det svarer vi ja til. Der findes rigtig mange gode autoophuggere i Danmark og hos bedskeskrotpris.dk har vi samlet op imod 50 af de bedste og indgået et samarbejde om, ikke mindst at given "Den Bedste Skrotpris", men også at give en form for garanti for at skrotbilerne bliver miljøbehandlet og skrottet på den rigtige måde.

Et godt samarbejde med din lokale ophugger

En autoophugger er meget afhængig af at der kommer biler ind som skal miljøbehandles. Deres virksomhed drivers ofte med flere ansatte i værkstedet, kontorfolk og kræver vedligeholdelse af bygninger osv. Derfor sørger vi for, her hos bedsteskrotpris.dk, at have et rigtig godt samarbejde med vores autoophuggere. Deres succes afhænger simpelthen af at vi kan formidle glade bilejere til dem i en løbende strøm. Men dette går også den anden vej. Bedsteskrotpris.dk er nemlig også afhængig af at vores samarbejdspartnere yder en god service til de bilejere vi sende i deres retning.

Gennemsigtighed, god service og høje skrotpriser

Uden vores gode samarbejde med vores autoophuggere, kunne vi ikke yde den del af servicen som vi selv står for. Nemlig at finde den autoophugger der vil byde mest for din gamle bil. Da vi ikke selv driver autoophug kan vi bruge alt vores energi på at gøre skrotningen til en nem og hurtig opgave for private bilejere. Derfor gør vi alt for at vi alliere os med dygtige, veletablerede og service mindede autoophuggere landet over.

Vores opfattelse af en god skrotnings service er gennemsigtighed, god service og høje skrotpriser.

 

Dagligdagen hos en autoophugger

En dagligdag hos en autoophugger er nu ikke så forskellig fra andre virksomheder. Der skal nogle varer ind, de skal bearbejdes og så skal de ud i den anden ende igen. Det lyder simpelt nok. Men, der er nu langt fra det der er den gennemsnitlige hverdag hos vores samarbejdspartnere. Hos en miljøgodkendt og ISO certificeret autoophugger er der en masse regler der skal følges og dokumenteres. Alle regler for miljørigtig behandling af væsker og skadelige materialer skal overholdes. Dette kræver at de folk der går og skiller biler ad, ved hvad de laver, og at ejeren af autoophuggervirksomheden, kan stole på at alle restriktioner bliver fulgt til dørs.

Orden på kontoret og i værkstedet

Hvem kan ikke huske i gamle dage når man ankom til en produkthandel eller en autoophugger, eller måske en helt almindelig brugtvogns forhandler. Kontoret var ikke et sted hvor der blev brugt alt for meget tid. Heller ikke på rengøring. I dag forholder det sig anderledes. Der vil på en autoophugger virksomhed typisk sidde en kontor ansat der holder alle dokumenter under skarp kontrol. Det er i dag vigtigt at miljøtilsynet, når de kommer på besøg, kan se at ikke bare værkstedet er miljømæssigt forsvarligt og ryddeligt, men også kontoret og papirgangen fungere.

Løbende salg af brugte bildele

Eksport af biler til udlandet

Genbrug er også en rigtig stor del af autoophuggernes hverdag. Når en skrotbil er blevet miljøbehandlet, vurdere ophuggeren om den skal knuses med det samme, eller om den skal ud og så på en plads, hvor private så kan komme og skrue de dele af som de lige står og mangler. Dette salg af gamle bildele er tit en stor lørdags begivenhed ved mange skrothandlere og autoophuggere. Bilerne får her lov til at stå i et par måneder eller indtil der ikke er flere brugbare dele at hente på dem.

Genbrugs reservedele betyder mindre C02 aftryk 

De fleste reservedele til biler er lavet af jern og metal. Rigtig mange bildele bliver aldrig slidt så meget at de ikke kan bruges i en anden bil. Desuden er priserne på en reservedel der er ny meget højere end en genbrugsdel fra en skrot handler eller en produkthandler. 

Men noget som man ikke lige tænker på, er at udvinding af metaller, produktion af nye bildele samt transport fra fabrikker verden over og ud til kunderne, er med til at belaste miljøet. Så hvorfor ikke gøre som mange tusinde andre, og gøre et forsøg med en genbrugs reservedel fra den lokale skrothandler.

Miljørigtig opbevaring af skrotbiler

Når man ser en plads hos en autoophugger der er fyldt op med gamle biler der står og ruster, så kunne man godt tænke at det ikke er miljømæssigt forsvarligt. Men det er det. De pladser hvor bilerne stå, er befæstet. Det vil sige at de er beton belagt, med afløb, så aflejringer fra bilen igennem tiden bliver ledt ned i en tank. Tanken blive tømt en gang imellem og indholdet bortskaffes efter miljøloven og dens forskrifter. Desuden er alle biler på pladsen miljøbehandlet. Det vil sige at batteriet er fjernet, oliefiltre er demonteret, olie og andre væsker er aftappet. Alt dette for at sikrer at der ingen farlige og sundhedsskadelige væsker og materialer er tilbage i bilen.