Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

Dieselpulje 2021: Få 5000kr i skrotpræmie for din diesel bil

Dieselpulje 2021: Få 5000kr i skrotpræmie for din diesel bil

Ejer du en dieselbil der er indregistreret før 2006? Så har du i løbet af 2021 muligheden for, at være en af dem der får en forhøjet skrotpræmie på 5000 kr.

En stor pulje på 100 milioner er afsat af regeringen til at førhøje skrotpræmien for ældre dieselbiler i 2021. Det betyder for dig der gerne vil skrotte din dieselbil, at du lige skal vente og se tiden an.

Der er nemlig en masse penge at tjene her. Ikke nok med at staten sætter skrotpræmien op med mere end det dobbelte, nemlig 5000 kr i forhold til de normale 2200 kr, så har du også mulighed for, gennem bedsteskrotpris.dk, at sælge din skrotbil til den ophugger der vil betale mest for den.

Miljøstyrelsen, som administrere den forhøjede skrotpræmie, skriver på deres hjemmeside at det kommer til at køre som tidligere år.

Det vil sige at godtgørelsen vil forsat kunne opnås gemmen det digitale skrotningssystem, som blev offenliggjort i januar 2020.

attention

NYHED: Dieselpuljen åbner 6. april

Du kan få 3 tilbud med den forhøjede skrotpræmie allerede fra 1 April*.

Tilmeld dig vores information service længere nede på siden, og få en påmindelse et par dage før den åbner.

*Du kan ikke ansøge forhøjet skrotpræmie ved Miljøministeriet før d. 6 April. 

Vent ikke for længe

Miljøstyrelsen har annonceret at dieselpuljen åbner for ansøgninger d. 6 april 2021. Det vil først være muligt at søge den forhøjede skrotpræmie fra den dato. Men kigger man tilbage til de tidligere gange hvor en pulje er blever godtgjort, er det noget der kommer til at gå rigtig stærkt.

I 2020 blev en ligende pulje brugt på blot få uger, og da det er først-til-mølle-principet der køres efter, så er det med ikke at vente alt for længe, med at beslutte om den gamle dieselbil skal skrottes eller ej.

Vi tilbyder derfor at holde dig ajourført om hvad der sker og hvornår det sker. Så du ikke selv skal holde øje med hvornår godtgørelsen bliver frigivet.

FAKTA fakta
  • check Diselpuljen er på i alt DKK 100 millioner.
  • check Dieselpuljen gælder kun diesel biler fra før 2006.
  • check Du kan kun få den forhøjede skrotpræmie på DKK 5000,- så længe der er penge i puljen.
  • check Det er ikke besluttet hvornår puljen åbnes for ansøgninger.
  • check I 2020 åbnede puljen med få dages varsel.
  • check I 2020 var puljen brugt på under 4 uger.

Undgå at blive snydt!

Vær sikker på at få andel i diselpuljen. Tilmeld dig vores informations service, så sender vi en mail når puljen åbner.

*Det er GRATIS og vi sender kun mails angående diselpuljen.

Sælg din skrotbil gennem bedsteskrotpris.dk

Hvorfor skal man nøjes med skrotpræmien når der i virkeligheden er ophuggere i hele Danmark som nærmest står i kø for at byde på din gamle dieselbil.

Vi arbejder for dig og din sikkerhed i at din handel mellem dig ophuggeren foregår smertefrit. Faktisk så bliver nogle skrotbiler solgt til langnt over skrotpræmien. Det sker fordi der en regulær efterspørgsel på skrotbiler og specifike modeller.

Vi har gjort det nemt for dig. Du udfylder formularen og sender den afsted. Inden for 24 timer modtager vi 3 tilbud fra ophuggere der byder på din bil. Du vil derefter modtage det bedste fra os. Denner service er helt gratis for dig.

Få en forhøjet skrotpræmie her