Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740
Find reservedel | Nemt og hurtigt | De bedste priser
+40
Forhandlere i hele DK
0 kr.
Fri Fragt i hele DK
24 t.
Få den bedste pris indenfor 24t
100%
Altid de bedste reservedele

Sådan fungere det

Find din reservedel!
Når du sender din reservedel ind til os, så sender vi den automatisk ud til +40 ophuggere i hele landet. Vi sammenligner herefter deres priser, og sender den bedste pris til dig. Hele processen tager typisk ca. 4 timer, hvorefter vi sender prisen til dig.
Bestil reservedel
Når du modtager tilbuddet får du samtidigt et link til bestillingssiden. Når reservedelen er bestilt sender vi dig automatisk en ordrebekræftelse, og ophuggeren går herefter i gang med at behandle din ordre. Alle priser vi sender er inklusive moms og levering
Levering
Når bestillingen er modtaget, pakker ophuggeren ordren. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage fra at bestillingen er modtaget. Fragt er gratis til bestillinger i Danmark
Reklamation og returnering
Når du bestiller gennem BedsteSkrotPris.com så har du altid 2 års reklamationsret, som privat kunde. Vi yder desuden fuld returret på 14 dage, forudsat at varen ikke er taget i brug.
Om os

Hos BedsteSkrotPris.com finder du altid den reservedel du mangler! Vi er et forhandlernetværk med over 40 ophuggere fra hele Danmark, som står klar til at finde den reservedel du mangler.

Vi forhandler udelukkende brugte og renoverede reservedele af højeste kvalitet, hvilket betyder, at du trygt kan købe brugte reservedele til din bil hos os. Det er trygt, nemt og ikke mindst billigt.

Det siger folk om os

Det forløb ganske uden problemer! :)
 
Rasmus Hansen
Godkendt bruger
Tak for hjælpen ! Og go service! Både på nettet og i telefonen, selv om kl var sent fredag aften så blev telefonen taget... Tak igen !
Anne Melph Ribergaard
Godkendt bruger
Det var en behagelig og nem oplevelse, dagen efter jeg lavede mit opslag havde jeg kontakt med en køber og efter 2 dage var min gamle bil afhentet
Morten
Godkendt bruger

Se flere anmeldelser på Trustpilot.com

Kontakt os

Har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig

Rosenvangs allé 134
DK-8270 Højbjerg
+45 3126 4070
info@bedsteskrotpris.dk
Kontakt os