Skal bilen skrottes?

ok3 tilbud for din gamle bil
ok Få op til 40% mere for din bil
ok Du får tilbuddet indenfor 24 timer
ok Priser op til DKK 15.000,-
ok Vi dækker hele Danmark
ok Det er GRATIS
Indtast nummerpladen

Hvad siger folk

no service fee

Det er Gratis

Vi hjælper dig med at finde dig den rigtige køber til din brugte bil. Vores tilbud er uforpligtende og vores service er altid gratis.

car scrapping

Hurtigt og nemt

Vores forhandlernetværk består af mere end 70 ophuggere, forhandlere og eksportører fra hele Danmark. Så behøver du kun at spørge ét sted og du har tilbuddet inden for 24 timer.

more money

Få op til 40% mere for din bil

Undgå at blive snydt når du sælger din bil. Vi har kun professionelle købere i vores netværk og du får op til 40% mere på din bil når du vælger den rigtige køber.

Miljørigtig skrotning af din bil 

Når man tænker på skrotning af bil, så ledes tankerne sikkert hen imod en rodet skrotplads hvor bilerne en efter en bliver smidt i en knuser for derefter at blive afhentet med en lastbil. Dette billede er heldigvis langt fra virkeligheden. Der er mange små skridt der skal tages for at opnå den rigtig skrotning af biler. I denne artikel vil vi tage dig gennem hele skrotningsprocessen. Fra gaden til omsmeltning.

Autoophugning har altid været et beskidt og hårdt fag. Mange autoophuggere er gået i arv fra generation til generation og i dag bliver flere og flere opmærksom på at de er nødt til at følge tidens trend. De skal være den nye generation af de moderne autoophuggere.

I dag er virkeligheden for en autoophugger helt anderledes end den var for 30 år siden. Dengang kunne chefen bruge sin tid på at skrotte sine biler. I dag er det mere og mere blevet et fast kontorarbejde. Dokumentationen og miljøarbejdet der er ved at drive autoophugger, overstiger alt andet manuelt arbejde på pladsen. Tingene SKAL være i orden og kunne spores i alle tænkelige retninger.

 

Sikkerhed for miljørigtig skrotning af bil

Når man skriver ”skrotning af bil” på Google, så får man rigtig mange valgmuligheder og tilbud om nem skrotning af biler. Men pas på. Det er langt fra alle autoophuggere der er miljøgodkendte og certificeret til at behandle farligt affald. Desuden kan du ikke være sikker på at du får skrotningsgodtgørelsen hvis du bruger en uautoriseret ophugger.

At bruge en autoriseret autoophugger, er din sikkerhed for at tingene går helt rigtigt til. Du kan være sikker på at få dine penge, du får hjælp til at søge skrotpræmien, din bil bliver miljøbehandlet og de dele der kan genbruges, bliver lagerført til senere brug.

Fra det tidspunkt hvor du afleverer eller får afhentet din bil til skrot, sker der en række ting som skal være på plads for at miljøbehandlingen kan gå i gang. Det er her vigtigt at du melder din bil til skrot, og derved ansøger om skrotpræmien ved DigitalSkrotning.dk. Bilen er nu i autoophuggerens system og han kan efter endt miljøbehandling gøre miljøstyrelsen opmærksom på at din bil nu er skrottet. 

Hvordan foregår det? 

En miljøbehandling går i sin enkelthed ud på at fjerne og behandle eventuelle farlige væsker. Olie, oliefiltre, og alle de ting vi ikke vil have ned i vore grundvand.

Når du står og kigger ud over en plads hvor gamle skrotbiler står og fylder op. Tænker du nok at der må sive en masse giftige ting ned i jorden. Ved alle autoriserede autoophuggere, vil denne opbevaringsplads være befæstet. Det vil sige at alle bilerne står på et støbt cementgulv med et afløb der leder til en tank. Derved kan bilerne stå der og blive ”skrællet” for småting der kan have værdi. Efter noget tid bliver bilerne, efter først ind - først ud princippet, afhentet af en produkthandler, der kører bilerne til knusning og omsmeltning.

 

Skrotning af bil på den nemme måde

Du tænker nok om der findes et helt ukompliceret system til skrotning af bil som du kan gøre brug af. Og selvfølgelig gør der det. Her hos bedsteskrotpris.dk bestræber vi os i den grad på at gøre skrotning af biler ukompliceret. Vi er en sammenslutning af 50 autoriserede og certificerede ophuggere som alle står klar til at byde på din bil. Det vi driver er nemlig en bilauktion for skrotbiler. Her slipper du for selv at skulle ud og indhente tilbud fra flere ophuggere. Den pris du får fra os, på din skrotbil, er inklusive afhentning, indlevering af plader og guide til hvordan du nemt søger skrotpræmien online.

Vi afhænder mere end 20.000 skrotbiler om året og servicere næsten lige så mange glade bilejere på landsplan. Vi følger dig og din bil til dørs så du kan være helt sikker på at din bil bliver skrottet på en miljørigtig og klimavenlig måde.

 

 

Sælg bil

Sådan virker det

1
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
2
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for <span>24 timer</span>.
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for 24 timer.
3
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.

De seneste biler

Vis alle

Guides

De miljøgodkendte autoophuggere

Det er ingen hemmelighed at autoophug sviner. Der arbejdes med gamle biler, motorer, oliefiltre og olie. Desuden anvendes en...

Læs

Miljørigtig autogenbrug i Danmark

I Danmark er der en lov der siger at bilimportører og producenter, skal sørge for at alle bilejere kan få...

Læs

Større skrotpræmier på vej i 2021

At en, ellers velfungerende, bil bliver til en skrotbil kan have mange grunde. Totalskade, alderdom eller slitage kan være...

Læs

Dieselpulje 2021: Få 5000kr i skrotpræmie for din diesel bil

Ejer du en dieselbil der er indregistreret før 2006? Så har du i løbet af 2021 muligheden for, at være...

Læs

Sælg din bil gennem bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 skrotbiler gennem hele livet. Hvis du som de fleste danskere ikke gider...

Læs

Guide: Sådan får du flest penge for din skrotbil

Vidste du at der kan være mange penge at tjene ved at vælge den rigtige skrothandler? Den enkelte ophugger...

Læs

Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

Fra den 1. Januar blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID...

Læs

FÅ 3 TILBUD

Udfyld formularen, så finder vi 3 tilbud til dig inden for 24 timer

 

SPØRGSMÅL & SVAR

1. Hvorfor bruge BedsteSkrotPris.dk?

BedsteSkrotPris.dk er et tilbud til alle dem som ikke har mulighed, tid eller bare ikke gider besværet med papirarbejdet og bortskaffelsen af den gamle bil.

Vi indhenter den bedste pris for din bil i hele landet, og du har tilbuddet indenfor 24 timer. 

2. Hvordan fungere det?

Det fungere ved at du indsender oplysningerne om din bil til os ved at udfyldeformularen her på siden. Vi sender den herefter i udbud til mere end 40 ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Når vi har modtaget tilstrækkeligt mange tilbud, så sender vi det bedste til dig. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så sender vi efterfølgende oplysningerne på forhandleren til dig og i afslutter handlen direkte mellem jer. 

Du kan udfylde formularen her: https://bedsteskrotpris.dk/sell-request/form 

3. Er det gratis at benytte BedsteSkrotPris.dk?

Ja, det er gratis.

4. Hvordan får jeg mine penge?

Køber (ophuggeren eller bilforhandleren) er forpligtet til at udbetale den aftalte salgspris. Udbetalingsmetoden (kontant, mobilepay, kontooverførelse mm.) aftales direkte mellem sælger og køber. Ligeledes sker udarbejdelsen af købskontrakten direkte mellem køber og sælger.

Skal bilen skrottes så skal du søge skrotningsgodtgørelse på borger.dk. Du kan se mere om hvordan du søger skrotpræmien her.

5. Er der nogle skjulte omkostninger?

Nej, den pris du får oplyst er også den pris du får udbetalt! Der er således ingen ekstra omkostninger til afmelding af bilen, omregistering, afhentning mm. Afviger bilens stand væsentligt fra det som sælger har oplyst, kan køber (bilforhandleren) vælge at annullere handlen eller tilbyde en ny pris baseret på bilens faktiske tilstand. Ved væsentligt afvigelser forstås skader og defekter som ikke er oplyst af sælger, gæld i bilen som ikke er oplyst, urigtigt kilometer tal mm.

 

6. Sådan søger du skrotpræmie - Digitalt

Fra den 1. Januar 2020 blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID på borger.dk. Du kan læse here artiklen om hvordan du søger skrotpræmie her: Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

 

7. Hvordan behandler i mine personlige oplysninger?

Hvorfor skal i bruge mine oplysninger?

Vi skal udelukkende bruge dine oplysninger så vi ved hvor i landet bilen befinder sig, så køberen kan byde på den. Din e-mail bruger vi til at sende dig det bedste tilbud og telefonnummeret bruger vi kun hvis vi har spørgsmål.

 

Hvordan bruger i mine oplysninger? 

Vi sender dig kun mails vedr. salg af din bil og oplysningerne om dig (Navn, adresse, e-mail mm.) bruges udelukkende til at behandle sagen. Vi videregiver ALDRIG dine oplysninger til 3. og bruger ALDRIG dine oplysninger til at sende markedsøring, reklamer mm. Du kan se mere om vores privatlivs-politik her

 

8. Fortrydelsesret

Ja, du kan fortryde salget. Skulle du modforventning ikke ønske at gøre brug af tilbuddet efter du har accepteret det, så forbeholder BedsteSkrotPris.dk sig retten til at fakturere DKK 129,- inklusive moms som ekspeditionsgebyr. Dette gør vi for at dække omkostningerne og den tid der skal bruges på at annullere handlen med køber (ophugger og bilforhandleren).

 

9. Reklamationer & Klager

Mener du at der er sket en fejl i vores sagsbehandling eller ønsker du at klage over en af vores forhandlere, så kan du altid rette henvendelse til os. Reklamationer og klager skal rettes til:


Bedste Skrot Pris.dk

Rosenvangs alle 134
DK-8270 Højbjerg 
Danmark
Email: info@bedsteskrotpris.dk
Juridist navn: Globuz IVS
CVR 40255672

10. Hvornår bliver dieselpujlen frigivet i 2021?

Det er svært at sige, men sidste gang staten udloddede en dieselpulje, bekendtgjorde de det ret tæt på datoen hvor den blev frigivet. Så i realiteten har man ikke ret lang tid til at tænke over om bilen skal skrottes eller ej. 

Det skal også nævnes at det kun er dieselbiler der er ældre en fra 2006 der kan godtgøres i denne pulje. Alle andre biler må nøjes med den normale skrotpræmie. 

Hvis du vil være sikker på at være en af dem der nyder godt af dieselpuljen på 5000 kr, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her, Så får du besked så snart staten kommer med en dato for frigivelse.