Større skrotpræmier på vej i 2021

Større skrotpræmier på vej i 2021

At en, ellers velfungerende, bil bliver til en skrotbil kan have mange grunde. Totalskade, alderdom eller slitage kan være nogle af de ting der gør at bilen nu skal skrottes.

Skrotbiler bliver i dag genbrugt. Faktisk bliver op imod 95 procent bliver genbrugt. Og det er nødvendigt. Bare i Danmark, blev der i 2018, skrottet mere end 117.000 biler. Og samlet i Europa blev ca. 6,1 million biler og små varevogne sendt til skrotning. Det er rigtig mange, men hvor ender de 95 procent der bliver genanvendt?

Bedsteskrotpris.dk

Hvad sker der med en skrotbil?

Skrotbiler indeholder rigtig mange forskellige dele og komponenter. I dag er rigtig meget af det plastik som kan smeltes om og støbes til nye dele.

Når en bil er bleve strippet for alle brugbare dele og dele der kan bruges til andre ting, knuses bilen til en mere håndterlig firkant.

Det gør man fordi resten af bilen som er af metal, skal smelts om og produceres til nyt stål.

Det er 75 procent mindre energi krævende at lave stål ud af gammelt jern end at lave nyt stål. Så derfor har man valgt denne løsning.


 

Markedet på skrotbiler i 2021?

2021 bliver året hvor der kommer til at ske en del ting på bilmarkedet. Der er enorm fokus på bæredygtighed og mindre brug af fossile brændstoffer. Især i biler. Derfor ar hybrid og elbiler stærkt på vej frem.

Hos vores naboer i Norge er der allerede lavet restriktioner om hvor man må kører med dieselbiler og hvor elbiler har fortrinsret. Det sker for at afbalancere den mængde olie Nordmændene suger op af Nordsøen, med fokus på bæredygtighed.

Det samme er ved at ske i Danmark. Nye bilafgifter er på vej og det vil helt sikkert give en økonomisk fordel at erhverve sig en hybrid- eller elbil i fremtiden.

Noget andet ser sker i 2021 er at staten udlodder en speciel skrotpræmie for diselbiler.


Bedsteskrotpris.dk

5000 kr i skrotpræmie for din dieselbil i 2021

Ja du læste rigtigt. I løbet af de næste par måneder bliver en disel præmie pulje på 100 millioner nemlig frigivet. Og den kan du relativt nemt få del i.

Hos bedsteskrotpris.dk hjælper vi dig hele vejen igennem forløbet ved at sende en bil til skrotning.

Vi driver ikke selv ophugger forretning så vores rolle er at finde den ophugger der vil betale mest for din diesel skrotbil. Men fordi dieselpuljen er bregrænset til kun 100 millioner, skal du være klar ved taster så snart den bliver frigivet. i 2020, da den daværende dieselpulje blev frigivet, tog det kun en lille måned før puljen var opbrugt. Stadig mange stod tilbage og nåede ikke at få deres diesel skrotbil afsted til skrotning. 

Du kan læse meget mere om vores service her og hvor du samtidig kan tilmelde dig vores email service så du får en email så snart puljen åbner

 

Forhøjet skrotpræmie for alle skrotbiler

Har du en bil af ældre dato og som du længe har tænkt på at få skrottet eller står du i den ærgerlige situation at din bil er blevet skadet og er bleve erklæret totalskadet, så hjælper vi dig gerne med at finde den ophugger der vil betale dig mest for din skrotbil.

Der er et større marked for skrotbiler end man skulle tro og autoophuggerne står nærmest i kø for at byde på netop den skrotbil du tilmelder vores service.

FAKTA fakta
  • check Diselpuljen er på i alt DKK 100 millioner.
  • check Dieselpuljen gælder kun diesel biler fra før 2006.
  • check Du kan kun få den forhøjede skrotpræmie på DKK 5000,- så længe der er penge i puljen.
  • check Det er ikke besluttet hvornår puljen åbnes for ansøgninger.
  • check I 2020 åbnede puljen med få dages varsel.
  • check I 2020 var puljen brugt på under 4 uger.

Undgå at blive snydt!

Vær sikker på at få andel i diselpuljen. Tilmeld dig vores informations service, så sender vi en mail når puljen åbner.

*Det er GRATIS og vi sender kun mails angående diselpuljen.Der er meget forskel på hvad man kan få udbetalt for en bil man sender til skrotning igennem os. Men med vores kæmpe netværk af skrothandlere finder vi nemt de 3 der er villig til at betale mest. Og det inden for kun små 24 timer. Vores service er skruet sådan sammen at du ikke er forpligtet til at bruge et eneste af de tilbud vi kommer med til dig.

Det kan være en sørgelig ting af skaffe sig af med den gamle bil, især hvis man har haft den i rigtig mange år. Så ingen problem herfra.

 

 


Jo længere væk, jo flere ophuggere kan byde på bilen
Max 3 billeder
add photo

Hvorfor skal i bruge mine oplysninger?

Vi skal udelukkende bruge dine oplysninger så vi ved hvor i landet bilen befinder sig, så opkøberen kan byde på den. Din e-mail bruger vi til at sende dig det bedste tilbud og telefonnummeret bruger vi kun hvis vi har spørgsmål.

Hvordan bruger i mine oplysninger?

Vi sender dig kun mails vedr. salg af din bil og oplysningerne om dig (Navn, adresse, e-mail mm.) bruges udelukkende til at behandle sagen. Vi videregiver ALDRIG dine oplysninger til 3. part og bruger ALDRIG dine oplysninger til at sende markedsføring, reklamer mm.

Du kan se mere om vores privatlivs-politik her