Skal bilen skrottes?

ok3 tilbud for din gamle bil

ok Få op til 40% mere for din bil

ok Du får tilbuddet indenfor 24 timer

ok Priser op til DKK 15.000,-

ok Vi dækker hele Danmark

ok Det er GRATIS

Kom i gang hade

Indtast nummerpladen

Hvad siger folk

4.7 out of five star rating on Trustpilot

Based on 562 reviews

no service fee

Det er Gratis

Vi hjælper dig med at finde dig den rigtige ophugger. Dit tilbud er uforpligtende og vores service er altid gratis.

car scrapping

Hurtigt og nemt

Vi har mere end 40 ophuggere i hele Danmark som byder på din bil. Så behøver du kun at spørge ét sted og du har tilbuddet inden for 24 timer.

more money

Få op til 40% mere for din bil

Undgå at blive snydt når du sælger din bil. Få op til 40% mere på din bil når du vælger den rigtige ophugger.

 

Undgå en for lav skrotpris i København

Bor du i Københavns området, og vil du gerne skrotte din gamle bil? Der kan være rigtig mange penge at hente, ved at vælge den helt rigtige ophugger.
Der er temmelig mange ophuggere om buddet og der kan ofte være flere tusinde kroner til forskel for hvad de forskellige forhandler vil give dig i skrotpræmie, for din bil. Det kan dog være en langsommelig og besværlig proces og man kan ofte bruge mange timer på at kontakte flere skrothandlere, for at få en aftale i hus som måske alligevel ikke er den bedste man kunne få. Mange gange får du kun minimumsprisen for bilen og det er ikke fair! Det er her vores gratis service hjælper dig. 

Med mere end 40 skrothandlere i vores database, fordelt på hele Sjælland, står vi klar til at forhandle og indhente det bedste tilbud til dig.
Hos Bedsteskrotpris.dk driver vi ikke selv ophuggerforretning, vi er bindeleddet mellem dig, dine behov og ophuggeren. Så vores eneste interesse er at du får den bedst mulige skrotpræmie for din bil samt, gøre det nemmere for dig at afslutte en handel. Læs vores guide til hvordan du får mest i skrotpræmie?

Det er gratis og uforpligtende

Hos bedsteskrotpris.dk er det vores mission at gøre det gnidningsfrit, for dig som bilejer, at skrotte den gamle bil på en ordentlig måde. Og vi kan med sikkerhed sige nu, at det aldrig har været nemmere at komme af med sin gamle skrotbil og endda til en god skrotpris tilmed. Så hvis du, som de fleste, ikke har lyst til at bruge kostbar tid med at indhente tilbud fra 3-4 ophuggere, så hjælper vi gerne. I modsætning til de fleste andre auktionssider og salgssider, så er vores service altid gratis og du er ikke forpligtet til at sælge, hvis du i mellemtiden er kommet på andre tanker. Det er op til dig.
Du bruger vores service i to simple step og kan derefter læne dig tilbage og vente på et tilbud på din bil. Så kom i gang med det samme, og se hvad du kan få for din bil idag. Læs mere om hvordan det fungere.

Vi dækker hele København og omegen

København - Frederiksberg - Tårnby – Kastrup – Dragør – Sundbyøster – Hvidovre – Brøndby – Glostrup – Nørrebro – Østerbro – Herlev – Hellerup – Gentofte – Tårbæk – Ballerup  – Søborg – Vanløse – Rødovre – Kongens Lyngby

 

 

Sælg bil

Sådan virker det

1
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
Du udfylder formularen med bilens oplysninger.
2
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for <span>24 timer</span>.
Vi indhenter 3 tilbud og du har det bedste tilbud inden for 24 timer.
3
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.
Bilen afhentes og pengene overføres til din konto.

De seneste biler

PEUGEOT, 207, 1,6 HDI 5 D Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 08-feb. 23:58
PEUGEOT, 207, 1,6 HDI 5 D

År 2007, 240000km

Bilen: Alle eftersyn overhold.. små l...

Placering: 6000 Kolding

CITROËN, C 4 PICASSO, 1,8 I Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 08-feb. 22:29
CITROËN, C 4 PICASSO, 1,8 I

År 2007, 389000km

Bilen: Skal have skiftet bremser, nye...

Placering: 6862 Tistrup

VOLVO, -, S 40 2,0 Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 08-feb. 22:12
VOLVO, -, S 40 2,0

År 1999, 147000km

Bilen: Bule i bagsmækken

Placering: 7000 Fredericia

VOLKSWAGEN, TRANSPORT.KASSEVOGN, 2,5 TDI Skrotbil skrotpræmie Oprettet: 08-feb. 21:43
VOLKSWAGEN, TRANSPORT.KASSEVOGN, 2,5 TDI

År 2008, 370000km

Bilen: Bilen har buler og koblingen e...

Placering: 5762 Vester skerninge

Vis alle

Guides

De miljøgodkendte autoophuggere

Det er ingen hemmelighed at autoophug sviner. Der arbejdes med gamle biler, motorer, oliefiltre og olie. Desuden anvendes en...

Læs

Miljørigtig autogenbrug i Danmark

I Danmark er der en lov der siger at bilimportører og producenter, skal sørge for at alle bilejere kan få...

Læs

Større skrotpræmier på vej i 2021

At en, ellers velfungerende, bil bliver til en skrotbil kan have mange grunde. Totalskade, alderdom eller slitage kan være...

Læs

Dieselpulje 2021: Få 5000kr i skrotpræmie for din diesel bil

Ejer du en dieselbil der er indregistreret før 2006? Så har du i løbet af 2021 muligheden for, at være...

Læs

Sælg din bil gennem bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 skrotbiler gennem hele livet. Hvis du som de fleste danskere ikke gider...

Læs

Guide: Sådan får du flest penge for din skrotbil

Vidste du at der kan være mange penge at tjene ved at vælge den rigtige skrothandler? Den enkelte ophugger...

Læs

Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

Fra den 1. Januar blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID...

Læs

FÅ 3 TILBUD

Udfyld formularen, så finder vi 3 tilbud til dig inden for 24 timer

 

SPØRGSMÅL & SVAR

1. Hvorfor bruge BedsteSkrotPris.dk?

BedsteSkrotPris.dk er et tilbud til alle dem som ikke har mulighed, tid eller bare ikke gider besværet med papirarbejdet og bortskaffelsen af den gamle bil.

Vi indhenter den bedste pris for din bil i hele landet, og du har tilbuddet indenfor 24 timer. 

2. Hvordan fungere det?

Det fungere ved at du indsender oplysningerne om din bil til os ved at udfyldeformularen her på siden. Vi sender den herefter i udbud til mere end 40 ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Når vi har modtaget tilstrækkeligt mange tilbud, så sender vi det bedste til dig. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, så sender vi efterfølgende oplysningerne på forhandleren til dig og i afslutter handlen direkte mellem jer. 

Du kan udfylde formularen her: https://bedsteskrotpris.dk/sell-request/form 

3. Er det gratis at benytte BedsteSkrotPris.dk?

Ja, det er gratis.

4. Hvordan får jeg mine penge?

Køber (ophuggeren eller bilforhandleren) er forpligtet til at udbetale den aftalte salgspris. Udbetalingsmetoden (kontant, mobilepay, kontooverførelse mm.) aftales direkte mellem sælger og køber. Ligeledes sker udarbejdelsen af købskontrakten direkte mellem køber og sælger.

Skal bilen skrottes så skal du søge skrotningsgodtgørelse på borger.dk. Du kan se mere om hvordan du søger skrotpræmien her.

5. Er der nogle skjulte omkostninger?

Nej, den pris du får oplyst er også den pris du får udbetalt! Der er således ingen ekstra omkostninger til afmelding af bilen, omregistering, afhentning mm. Afviger bilens stand væsentligt fra det som sælger har oplyst, kan køber (bilforhandleren) vælge at annullere handlen eller tilbyde en ny pris baseret på bilens faktiske tilstand. Ved væsentligt afvigelser forstås skader og defekter som ikke er oplyst af sælger, gæld i bilen som ikke er oplyst, urigtigt kilometer tal mm.

 

6. Sådan søger du skrotpræmie - Digitalt

Fra den 1. Januar 2020 blev skotattesten digital. Det betyder at du skal ansøge om skrotpræmie med dit Nem-ID på borger.dk. Du kan læse here artiklen om hvordan du søger skrotpræmie her: Guide: Sådan søger du skrotpræmie - digitalt

 

7. Hvordan behandler i mine personlige oplysninger?

Hvorfor skal i bruge mine oplysninger?

Vi skal udelukkende bruge dine oplysninger så vi ved hvor i landet bilen befinder sig, så køberen kan byde på den. Din e-mail bruger vi til at sende dig det bedste tilbud og telefonnummeret bruger vi kun hvis vi har spørgsmål.

 

Hvordan bruger i mine oplysninger? 

Vi sender dig kun mails vedr. salg af din bil og oplysningerne om dig (Navn, adresse, e-mail mm.) bruges udelukkende til at behandle sagen. Vi videregiver ALDRIG dine oplysninger til 3. og bruger ALDRIG dine oplysninger til at sende markedsøring, reklamer mm. Du kan se mere om vores privatlivs-politik her

 

8. Fortrydelsesret

Ja, du kan fortryde salget. Skulle du modforventning ikke ønske at gøre brug af tilbuddet efter du har accepteret det, så forbeholder BedsteSkrotPris.dk sig retten til at fakturere DKK 129,- inklusive moms som ekspeditionsgebyr. Dette gør vi for at dække omkostningerne og den tid der skal bruges på at annullere handlen med køber (ophugger og bilforhandleren).

 

9. Reklamationer & Klager

Mener du at der er sket en fejl i vores sagsbehandling eller ønsker du at klage over en af vores forhandlere, så kan du altid rette henvendelse til os. Reklamationer og klager skal rettes til:


Bedste Skrot Pris.dk

Rosenvangs alle 134
DK-8270 Højbjerg 
Danmark
Email: info@bedsteskrotpris.dk
Juridist navn: Globuz IVS
CVR 40255672

10. Hvornår bliver dieselpujlen frigivet i 2021?

Det er svært at sige, men sidste gang staten udloddede en dieselpulje, bekendtgjorde de det ret tæt på datoen hvor den blev frigivet. Så i realiteten har man ikke ret lang tid til at tænke over om bilen skal skrottes eller ej. 

Det skal også nævnes at det kun er dieselbiler der er ældre en fra 2006 der kan godtgøres i denne pulje. Alle andre biler må nøjes med den normale skrotpræmie. 

Hvis du vil være sikker på at være en af dem der nyder godt af dieselpuljen på 5000 kr, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her, Så får du besked så snart staten kommer med en dato for frigivelse.