Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

sælg din bil til højest bydende gemmen bedstebilpris.dk

Sælg din bil gennem bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 skrotbiler gennem hele livet. Hvis du som de fleste danskere ikke gider bøvlet med at undersøge markedet og indhente tilbud fra flere skrothandlere, så hjælper vi gerne. Med mere end 40 skrothandlere i vores database, står vi klar til at indhente det bedste tilbud på din skrotbil, til dig. Vi er uafhængige og driver ikke selv skrothandel, så vores eneste interesse er at du får den bedst mulige pris for din bil.

 

Sådan sælger du din skrotbil gennem os

Når du får et tilbud fra bedsteskrotpris.dk så har mere end 40 ophuggere og bilforhandlere mulighed for at byde på din skrotbil. Alt sammen på ét sted. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden med bilens oplysninger, så tager vi os af resten.

Så snart vi har indhentet 3 tilbud, så sender vi det bedste til dig. Det tager typisk 3-4 timer inden du har tilbuddet, men kan i nogle tilfælde tage op til 24 timer, inden vi har samlet alle tilbuddene. Vores tilbud er uforpligtende, og ønsker du at benytte det, så skal du blot acceptere det - så sætter vi dig i kontakt med køberen. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at gøre brug af tilbuddet, så skal du blot se bort fra det.

Den pris du bliver oplyst når du modtager tilbuddet på din skrotbil, er også slutprisen på bilen. Der er altså ingen skjulte gebyrer eller omkostninger til afhentning af bilen, afmelding af nummerplader mm.

Sådan gør du

  1. Udfyld formularen her på siden.
  2. Vi finder 3 uforpligtende tilbud til dig.
  3. Bilen afleveres til skrot og du får pengene.

 

I videoen nedenunder, kan du hører mere om hvordan vores service fungerer. Det er nemt, hurtigt og vi står klar til at give dig en hånd hvis du skulle være i tvivl om noget undervejs. 

 

Undgå at blive snydt!

Der kan være stor forskel på hvor meget ophuggere og bilforhandlere vil give for din skrotbil. Typisk ser vi skrotpriser svinger mellem imellem 1.500kr til 10.000kr af hængig af bilens stand, alder, kørte kilometer mm. Vi ser desuden at der ofte er flere tusinde til forskel for hvad ophuggerne vil give for din bil. F.eks. er det ikke unormalt at en ophugger vil give 2.300kr, mens en anden vil give 4.000kr for samme bil. Det er derfor vigtigt at du undersøger markedet grundigt inden du sælger din bil. 

Læs mere om hvordan du får den bedste pris for din skrotbil.

 

Hvorfor bruge bedsteskrotpris.dk

At skulle skrotte sin bil kan for mange være en besværlig og tidskrævende proces. Det er derfor vigtigt for os at processen forløber så nemt og klart som muligt – og ikke mindst at du får den bedste pris og en god oplevelse, når du benytter vores service. Vi står klar til at hjælpe dig, så har du spørgsmål, så skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os.

3 gode grunde til at benytte bedsteskrotpris

  1. Det er gratis og uforpligtende.
  2. Du får typisk op til 40% mere for din bil, når du vælger den rigtige ophugger. 
  3. Du slipper for selv at skulle ringe rundt til flere ophuggere og forhandlere. 

 

Du kan også se nogle af de mange anmeldelser vi har på Trustpilot

Anmeldelser - bedsteskrotpris.dk

 

Gode eksempler på skrotpriser

Hos BedsteSkrotPris.dk arbejder vi forsat for at du får den bedste skrotpris for din bil. Vi har oplistet nogle priseksempler nedenfor

Eksempel 1: Du får tilbudt DKK 4.600,- for bilen. Du får udbetalt skrotningspræmien på DKK 2.200,- af Miljøstyrelsen, mens restbeløbet udbetales direkte af autoophuggeren, når bilen bliver leveret / afhentet. I dette tilfælde vil ophuggeren udbetale dig: DKK 4.600 – DKK 2.200 = DKK 2.400

Eksempel 2: Du får tilbudt DKK 2.500,- for bilen. Du får udbetalt skrotningspræmien på DKK 2.200,- af Miljøstyrelsen, mens restbeløbet udbetales direkte af autoophuggeren, når bilen bliver leveret / afhentet. I dette tilfælde vil ophuggeren udbetale dig: DKK 2.500 – DKK 2.200 = DKK 300

Eksempel 3: Du har en ældre bil som et skadet og kræver at ophuggeren skal hente den. Ophuggeren tilbyder DKK 2.000,- for bilen. Du får udbetalt skrotningspræmien på DKK 2.200,- af Miljøstyrelsen, mens restbeløbet modregnes, når bilen bliver afhentet. I dette tilfælde vil ophuggeren opkræve dig: DKK 2.000 – DKK 2.200 = DKK -200