Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

Guide: Sådan får du flest penge for din skrotbil

Sådan Får Du Flest Penge For Din Skrotbil

Vidste du at der kan være mange penge at tjene ved at vælge den rigtige skrothandler? Den enkelte ophugger bestemmer selv den pris han vil give for skrotbilen og ofte kan der være flere tusinde kroner til forskel, afhængig af hvilken skrothandler du vælger.

 

Hvad er den bedste skrotpræmie?

Danmarks bedste skrotpræmie for skrotbiler 2021

Den danske stat har indført en skrotningspræmie på DKK 2.200,- for alle benzin og diesel biler. Men... det er langt fra altid den pris du får! Vælger du den rigtige ophugger, så kan du ofte få en meget bedre pris end skrotpræmien. Men vælger du den forkerte kan du hurtigt få mindre for din bil.

Der er mange faktorer der afgør hvor meget ophuggeren vil tilbyde for din bil som;

  • Bilens alder, kørte kilometer og tilstand
  • Kan bilen anvendes til reservedele eller videresalg
  • Hvad er den aktuelle jernpris
  • Nogle ophuggere er desuden specialiseret i bestemte bil mærker (f.eks. Toyota)

Har du en bil af nyere dato, hvor reservedelene måske kan bruges til videresalg, så vil du ofte kunne opnå en væsentligt bedre pris for din bil. Er din bil i modsætning af ældre dato og defekt vil skrotprisen ofte være lavere.

Derudover skal du være opmærksom på at ophuggeren ofte tager sig godt betalt for ’skjulte’ gebyrer når bilen skal skrottes. Det er derfor vigtigt at du afklarer med ophuggeren hvad slutprisen er for din bil. Eksempler på gebyrer som skrothandleren ofte vil modregne i din skrotpræmie.

  • Afhentning af bilen på din adresse (koster typisk 5-700 kr. afhængig af afstand)
  • Afmelde køretøjet og aflevere nummerpladerne på motorkontoret (typisk 3-500 kr.)
  • Udarbejde og indsende skrotattest overfor Miljøstyrelsen (typisk 3-500kr).

Det er derfor heller ikke unormalt at skrotprisen ligger under skrotpræmien, afhængig af om du selv vælger at aflevere bilen eller ikke.

 

Undgå af blive snydt

Ønsker du selv at stå for skrotningen, så kan dette sagtens lade sig gøre. Vi anbefaler dog at du som minimum altid spørger 3-5 ophuggere inden du sælger din bil. Men hvis du som de fleste danskere ikke gider bøvlet med at undersøge markedet og indhente tilbud fra flere skrothandlere, så hjælper vi gerne. Med mere end 40 skrothandlere i vores database, står vi klar til at indhente det bedste tilbud til dig. Vi er uafhængige og driver ikke selv skrothandel, så vores eneste interesse er at du får den bedst mulige pris for din bil.

 

 

Modtag 3 tilbud – det er nemt, uforpligtende og gratis!

Når du får et tilbud fra bedsteskrotpris.dk så har mere end 40 ophuggere og bilforhandlere mulighed for at byde på din bil. Alt sammen på ét sted. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden med bilens oplysninger, så tager vi os af resten.

Så snart vi har indhentet 3 tilbud, så sender vi det bedste til dig. Det tager typisk 3-4 timer inden du har tilbuddet, men kan i nogle tilfælde tage op til 24 timer, inden vi har samlet alle tilbuddene. Vores tilbud er uforpligtende, og ønsker du at benytte det, så skal du blot acceptere det - så sætter vi dig i kontakt med køberen. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at gøre brug af tilbuddet, så skal du blot se bort fra det.

Den pris du bliver oplyst når du modtager tilbuddet, er også slutprisen på bilen. Der er altså ingen skjulte gebyrer når du sælger gennem bedsteskrotpris.dk 

Vi er med dig hele vejen, nemt og trygt

Gider du som de fleste andre danskere ikke bøvlet med at indhente tilbud fra flere ophuggere og forhandlere? Bare rolig, vi hjælper dig hele vejen.
1
Fortæl os om din bil

Fortæl os om din bil

Vi behøver kun et par få oplysninger om din bil, så er du klar til at modtage mindst 3 tilbud på din bil inden 24 timer

2
Vi indhenter dine tilbud

Vi indhenter dine tilbud

Mens du venter, indhenter vi 3 tilbud i vores store netværk og du har det bedste tilbud inden for 24 timer

3
Accepter tilbud

Accepter tilbud

Accepter det bedste tilbud for dig og bilen afhentes samt pengene overføres inden 3 dage til din konto

 

 

Hvorfor bruge bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 biler gennem hele livet. Det er derfor vigtigt for os at processen derfor forløber så nemt og klart som muligt – og ikke mindst at du får den bedste pris og en god oplevelse, når du benytter vores service. Har du spørgsmål, så skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os.

Du kan også se nogle af de mange anmeldelser vi har på Trustpilot

Anmeldelser - bedsteskrotpris.dk