Dieselpulje 2021: Den er åben – Ansøg nu!

Dieselpuljen 2021 er åben for ansøgninger. Skal du have andel i den forhøjede skrotningspræmie på 5.000,- så skal du ansøge nu.

 

Fra 6 April kan du ansøge den forhøjede skrotpræmie på 5.000,- for diesel biler fra før 2006. Men allerede fra 1. april kan du få tilbud gennem bedsteskrotpris.dk. Den forhøjede skrotningspræmie på 5.000kr (normalt 2.200kr) er gældende efter først til mølleprincippet. Det betyder at når puljen på DKK 97 millioner er opbrugt så kan der ikke længere søges forhøjet skrotningspræmie. Erfaringer fra tidligere år har vist at puljen kan være opbrugt på blot få uger. Det er derfor vigtigt at du ikke venter for længe med at søge skrotningspræmien.

 

Ansøg nu

Start ansøgning i dag, ved at få tilbud fra næste 50 ophuggere i hele Danmark. Når du indtaster bilens nummerplade nedenfor, så finder vi den ophugger der vil tilbyde den højeste pris for din diesel bil. Det tager typisk 4-5 timer inden du har det bedste tilbud. 

Tilbuddet er uforpligtende og gratis.

Kender du ikke bilens nummerplade, så kan du ansøge ved at følge dette link

*Som følge af at dieselpuljen åbner kan der i nogle tilfælde forekomme længere behandlingstid end normalt. Vi håber på din forståelse.

Indtast nummerpladen, så finder vi bilen