Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

Guide: Hvordan du får mest for din skrotbil?

 

En skrotbil er i dag ikke bare en gammel bil der skal ud af verden hurtigst muligt. Der er virkelig mange penge at hente. Faktisk kan der være flere tusinde kroner til forskel i forhold til hvem du sælger din skrotbil til. Skrotbiler bliver i dag ophugget således at de bliver mest muligt genbrugt. Faktisk bliver mere end 90% af bilen omdannet til noget brugbart. Derfor er den nu i meget højere kurs end før. Ophuggerne står nærmest i kø for at byde på din skrotbil og vi hjælper dig gerne med at finde den ophugger der vil betale mest for din skrotbil

 

Hvad er den bedste skrotpræmie?

Den danske stat har indført en skrotningspræmie på DKK 2.200,- for alle benzin og diesel biler. Men... det er langt fra altid den pris du får for din skrotbil! Vælger du den rigtige ophugger, så kan du ofte få en meget bedre pris end skrotpræmien. Men vælger du den forkerte kan du hurtigt få mindre for din bil når den sendes afsted til skrotning.

Der er mange faktorer der afgør hvor meget ophuggeren vil tilbyde for din skrotbil som;

  • Bilens alder, kørte kilometer og tilstand
  • Kan bilen anvendes til reservedele eller videresalg
  • Hvad er den aktuelle jernpris
  • Nogle ophuggere er desuden specialiseret i bestemte bil mærker (f.eks. Toyota)

Har du en skrotbil af nyere dato, hvor autoreservedelene måske kan bruges til videresalg, så vil du ofte kunne opnå en væsentligt bedre pris for din bil. Er din skrotbil i modsætning af ældre dato og defekt vil skrotprisen ofte være lavere.

Derudover skal du være opmærksom på at ophuggeren ofte tager sig godt betalt for ’skjulte’ gebyrer når bilen skal skrottes. Det er derfor vigtigt at du afklarer med ophuggeren hvad slutprisen er for din bil. Eksempler på gebyrer som skrothandleren ofte vil modregne i din skrotpræmie.

  • Afhente bilen på din adresse (koster typisk 5-700 kr. afhængig af afstand)
  • Afmelde køretøjet og aflevere nummerpladerne på motorkontoret (typisk 3-500 kr.)
  • Udarbejde og indsende skrotattest overfor Miljøstyrelsen (typisk 3-500kr).

Det er derfor heller ikke unormalt at skrotprisen ligger under skrotpræmien, afhængig af om du selv vælger at aflevere bilen eller ikke.

 

Undgå af blive snydt

Ønsker du selv at stå for skrotningen, så kan dette sagtens lade sig gøre. Vi anbefaler dog at du som min. altid spørger 3-5 ophuggere inden du sælger din skrotbil. Men hvis du som de fleste danskere ikke gider bøvlet med at undersøge markedet og indhente tilbud fra flere skrothandlere, så hjælper vi gerne. Med mere end 40 skrothandlere i vores database, står vi klar til at indhente det bedste tilbud til dig. Vi er uafhængige og driver ikke selv skrothandel, så vores eneste interesse er at du får den bedst mulige pris for din gamle skrotbil.

 

Modtag 3 tilbud – det er nemt, uforpligtende og gratis!

Når du får et tilbud fra bedsteskrotpris.dk så har mere end 40 ophuggere og bilforhandlere mulighed for at byde på din bil. Alt sammen på ét sted. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen her på siden med bilens oplysninger, så tager vi os af resten.

Så snart vi har indhentet 3 tilbud, så sender vi det bedste til dig. Det tager typisk 3-4 timer inden du har tilbuddet, men kan i nogle tilfælde tage op til 24 timer, inden vi har samlet alle tilbuddene. Vores tilbud er uforpligtende, og ønsker du at benytte det, så skal du blot acceptere det - så sætter vi dig i kontakt med køberen. Ønsker du af en eller anden årsag ikke at gøre brug af tilbuddet, så skal du blot se bort fra det.

Den pris du bliver oplyst når du modtager tilbuddet, er også slutprisen på bilen. Der er altså ingen skjulte gebyrer til afmelding af bilen mm.

 

Hvorfor bruge bedsteskrotpris.dk

De fleste personer skrotter måske kun 1-2 biler gennem hele livet. Det er derfor vigtigt for os at processen derfor forløber så nemt og klart som muligt – og ikke mindst at du får den bedste pris og en god oplevelse, når du benytter vores service. Har du spørgsmål, så skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os.

Du kan også se nogle af dem mange anmeldelser vi har på Trustpilot

Anmeldelser - spilogkoder.dk