Mandag - torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Min konto + 45 6916 1740

Autoophugger

Sådan får du den højeste pris for din skrotbil

Vidste du at der kan være mange penge at tjene ved at vælge den rigtige ophugger til din skrotbil? Der kan ofte være flere tusinde kroner til forskel for hvad de forskellige forhandler vil give i skrotpræmie for skrotningen. Det er dog ofte en besværlig proces at kontakte flere skrothandlere, og ofte får du kun minimums prisen for skrotbilen.

Med mere end 40 skrothandlere i vores database, står vi klar til at indhente det bedste tilbud til dig. Vi er uafhængige og driver ikke selv autoophug, så vores eneste interesse er at du får den bedst mulige pris for din skrotbil. Læs vores guide til hvordan du får mest i skrotpræmie?

Skrot din bil - vi klarer det praktiske!

Gider du som de fleste andre danskere ikke bøvlet med at indhente tilbud fra flere ophuggere? Eller bøvlet med at aflevere nummerpladerne fra din skrotbil på motorkontoret? Så lad os hjælpe. 

Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris.dk, så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk. Det vil sige, at du ikke får en ekstra regning til f.eks. indlevering at nummerpladerne til motorkontoret. Vi hjælper med;

check Afhentning af skrotbil 

check Afmelding til motorregisteret

check Indlevering af nummerplader

check Hjælp til at søge skrotningsgodtgørelse med nemID

 

Vores service altid gratis og du er ikke forpligtiget til at sælge din skrotbil. Så kom i gang med det samme, og se hvad du kan få for din brugte bil. Læs mere om hvordan det fungere.

Bæredygtig skrotning af din skrotbil

Vidste du at over 90% af din skrotbil genanvendes?

Miljøbehandling og skrotning af din skrotbil skal ske med omtanke, så det ikke belaster vores natur. Alle vores ophuggere er godkendte af Miljøstyrelsen og er ISO14001 certificerede, hvilket betyder at de skal overholde en række skærpede krav til skrotning af biler. Kravene omfatter blandt andet;

  • Olie, benzin og andre væsker aftappes.
  • Batterier, kviksølvs-kontakter, dæk, trykbeholdere mm. afmonteres og affaldssorteres.
  • Alle dele opbevares forsvarligt og med henblik på størst mulig genanvendelse af bilen.

Derudover så genanvendes en række reservedele, som man ikke behøver at producere nye. Endvidere omsmeltes jern og andre metaller i bilen, så de kan genanvendes. Det kalder vi bæredygtig skrotning. 

 

Sælg bil